نمایشگاه غذاهای بومی محلی طبس با همکاری و حضور رابطان مراکز بهداشتی درمانی شماره یک و دو و به همت کارشناس واحد رابطان و کارشناس تغذیه مرکز بهداشت طبس، در محل مسجد بقعه سجادیه طبس برگزار شد.

طبس- سرپرستی یزدفردا: نمایشگاه غذاهای بومی محلی طبس با همکاری و حضور رابطان مراکز بهداشتی درمانی شماره یک و دو و به همت کارشناس واحد رابطان و کارشناس تغذیه مرکز بهداشت طبس، در محل مسجد بقعه سجادیه طبس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان طبس، در این نمایشگاه که انواع مختلفی از غذاهای بومی از قبیل انواع مرباجات و ترشیجات و تعدادی از غذاهای محلی طبس، توسط رابطان محلات تهیه شده بود، خطیبی کارشناس تغذیه مرکز بهداشت درباره ارزش غذایی هرکدام از غذاهای طبخ شده نکاتی را بیان کرد.

در ادامه این مراسم جواد سهیلی سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان طبس ضمن تقدیر از رابطان محلات و همچنین همکاران ستاد مرکز بهداشت و مراکز بهداشتی درمانی، ترویج مصرف غذاهای بومی را یکی از راهکارهای مهم ارتقا سطح سلامت جامعه و کاهش بیماری‌هایی از قبیل دیابت، قلبی و عروقی و… دانست.

وی همچنین ضمن تقدیر از فعالیت داوطلبانه رابطان محلات در راستای گسترش فرهنگ سلامت در سطح جامعه، نقش رابطان را در اجرای برنامه‌های توسعه سلامت بسیار مهم و غیرقابل انکار دانست.










  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا